کد خبر : 25799
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 آبان 1402 - 14:31

این کالاهای خوراکی افزایش قیمت داشتند

این کالاهای خوراکی افزایش قیمت داشتند
بررسی افزایش قیمت ۵۳ ماده غذایی در کشور طی یک سال گذشته حاکی از تورم بالای ۱۰۰ درصدی گوشت قرمز و کنسرو تن ماهی است.

به گزارش پایگاه خبری «پایش بازار» مرکز آمار ایران اخیرا گزارشی از متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در مهر ماه ۱۴۰۲ منتشر کرده که نشان می دهد، در گروه نان و غلات، اقلام برنج خارجی درجه یک با ٤,٦ درصد و شیرینی خشک با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ٣.٢- می باشد.

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها هم، اقلام ماهی قزل آلا با ٧,٨ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

بررسی تورم یکساله این ۵۳ اقلام خوراکی نشان می دهد، گوشت گوسفند با رشد ۱۵۰ درصدی و گوشت گاو یا گوساله با رشد ۱۳۲ درصدی قیمت در صدر گرانی بوده اند و کنسر ماهی تن با رشد ۱۰۹ درصدی قیمت در رتبه بعدی است./بازار

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.